Неділя, 19.05.2024, 19:26Вітаю Вас Гість | RSS
ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ ВИКОНАВЧОЇ СЛУЖБИ КОБЕЛЯЦЬКОГО РУЮ
Головна | | Реєстрація | Вхід
» МЕНЮ

» КАТЕГОРІЇ
КОМЕНТАРІ ФАХІВЦІВ [36]
ОГЛЯД ЗМІ [30]

» НАШ БАНЕР


Код банера

» СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

» ФОРМА ВХОДУ

Головна » 2011 » Жовтень » 24 » Коли ж я отримаю заробітну плату?
03:57
Коли ж я отримаю заробітну плату?

ТОВ "Кобелякиавтотранс",що знаходиться у м. Кобеляки Полтавської області,довгий час своїм працівникам не виплачувало заробітної плати . Останні зневірились в обіцянках  керівництва,й звернулися з позовами до  суду.Відбулися судові засідання.З надією на швидке виконання рішень відразу ж отримали виконавчі листи та пред"явили їх на примусове виконання до ВДВС Кобеляцького РУЮ.

У передбачений Законом строк державними виконавцями були відкриті виконачі провадженн та , в зв"язку з невиконанням боржником рішення суду у строк для добровільного виконання,були розпочаті виконавчі дії спрямовані на примусове виконання. 

Відтак, станом на 01.10.2011 р. у відділі ДВС перебувало на виконанні 12 проваджень про стягнення заробітної плати з ТОВ "Кобелякиавтотранс" на суму 85532,65 грн, які були об"єднані у зведене виконавче провадження та за якими державними виконавцями  було проведено опис і арешт майна належного боржнику в межах даної суми боргу.

Однак?не дивлячись на це,до сьогодні ці рішення залишаються не виконаними,а виконавчі листи перебувають на виконанні у відділі ДВС. Причиною таких обставин стало те, що дане товариство має й ряд інших боргів в забезпечення сплати яких останнє віддало своє майно під  заставу.

Як з"ясувалося в ході провадження виконавчих дій боржнику належить лише рухоме майно, зокрема транспортні засоби, які й перебувають частина в податковій заставі,а частина - в заставі банку.

Відповідно до порядку задоволення вимог стягувачів, визначеного ст.44 ЗУ "Про виконавче провадження" у першу чергу задовольняються вимоги забезпечені заставою,у другу чергу задовольняються вимоги щодо стягнення аліментів, відшкодування збитків та шкоди, завданих внаслідок злочину або адміністративного правопорушення, каліцтва або іншого ушкодження здоров'я, а також у зв'язку з втратою годувальника;  у третю чергу задовольняються вимоги працівників, пов'язані з трудовими правовідносинами; у четверту чергу задовольняються вимоги стягувачів за загальнообов'язковим державним соціальним страхуванням, вимоги щодо збору на обов'язкове державне пенсійне страхування та страхових внесків на загальнообов'язкове державне соціальне 
страхування;  у п'яту чергу задовольняються вимоги щодо податків та інших платежів до бюджету, вимоги органів страхування з обов'язкового страхування (крім вимог щодо збору на обов'язкове державне пенсійне страхування);  у шосту чергу задовольняються всі інші вимоги. 

При цьому вимоги стягувачів кожної наступної черги задовольняються після задоволення в повному обсязі вимог стягувачів попередньої черги.

Враховуючи, що на примусове виконання до ВДВС надійшли виконавчі документи про стягнення з  ТОВ "Кобелякиавтотранс" заборгованості забезпеченої заставою, стягнення заробітної плати перейшло  у наступну чергу.

Наразі  державними виконавцями відділу провадяться виконавчі дії спрямовані на звернення стягнення на все належне  боржнику майно, його примусової реалізації та в подальшому -задоволення вимог стягувачів в порядку визначеному ст.44 ЗУ"Про виконавче провадження".


Оксана Кобель

Головний державний виконавець

ВДВС Кобеляцького РУЮ


Категорія: КОМЕНТАРІ ФАХІВЦІВ | Переглядів: 1124 | Додав: OVK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
» КАЛЕНДАР
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

» ПОШУК

» ВДВС
Відділи державної виконавчої служби Головного управління юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим, головних управлінь юстиції в областях, містах Києві та Севастополі

Відділи державної виконавчої служби районних, районних у містах, міських (міст обласного значення), міськрайонних управлінь юстиції


» АРХІВ

»КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ






Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz